Gemakkelijke manieren om online (en offline) geld te verdienen in 2020

1. Start een blog

Dit zal je # 1 manier zijn om online de kost te verdienen. Ik blog nu vijf jaar en heb zelfs meer dan één blog. Waarom? Omdat bloggen u kan helpen snel geld te verdienen.

Veel van deze manieren zullen niet gebeuren tenzij je een blog start. Ik heb een handige en gemakkelijke tutorial over het starten van een blog voor je bedrijf, dus zorg ervoor dat je dat leest!

Als je niet zeker weet wat een blog is, is een blog een manier om je gedachten en leringen online te uiten. Je gebruikt een platform zoals WordPress.org om een zelf-gehoste blog te hebben.

Er zijn diverse manieren hoe je geld kunt verdienen bijvoorbeeld door geld beleggen. Ga hier voor meer snel online geld verdienen.

Met een door uzelf gehoste blog kunt u online geld gaan verdienen.

2. Krijg betaald voor gastbloggen

Een andere snelle en gemakkelijke manier om geld te verdienen in 2020 is om betaald te worden voor het gastblog.

Gastbloggen is wanneer u uw blogbericht op de blog van iemand anders heeft staan. Bijvoorbeeld, FreelancerFAQs is een bijdrage blog. Schrijvers pitchen hun blogonderwerpen voor mij en als ik ze accepteer, wordt hun bericht op mijn blog gepubliceerd. Hoewel ik niet voor die inhoud betaal, zijn er honderden bijdragersblogs die wel voor inhoud betalen.

Hoe vind je plaatsen die betalen voor gastbloggen? Er zijn veel blogs die betalende sites verzamelen. U kunt naar die term zoeken in Google om meer ideeën op te doen voor gastbloggen.

Als je eenmaal een plek hebt gevonden om naar te pitchen, lees dan de bloginhoud en leer hun schrijfstijl kennen. Van daaruit kun je een pitch maken die persoonlijker is sinds je hun blog hebt gelezen.